26 parasta verkkosivustoa vuokra-asuntosi listalle (2023)

Vuokralaiset käyttävät edelleen sosiaalisen median verkostoja vuokrausprosessin jokaisessa vaiheessa, joten vuokranantajan on tärkeää käyttää parhaita online-vuokramarkkinapaikkoja. Opi laatimaan vastustamaton vuokrailmoitus, joka saa asuntosi vuokrattua nopeasti. Varmista, että tarkistat kaikki vuokrahakijat online-taustatarkastuksilla hyvämaineisesta palvelusta, kuten SmartMove.

Kuten kaikki liiketoimintatrendit, myös vuokramainonta kehittyy. Itsenäisenä vuokranantajana sinun on mentävä ajan mukana - tai muuten riski jäädä jälkeen. Pew Research raportoi asiasta85 % amerikkalaisista omisti älypuhelimiaVuonna 2021. Välittömät tiedot, online-arvostelut ja vuokra-asuntojen hakutyökalut päivittyvät reaaliajassa, joten ei ole ihme, että vuokralaiset hylkäävät perinteiset vuokramarkkinointitaktiikat, kuten kiinteistökyltit ja sanomalehtimainokset.

Vuokraajat kääntyvät edelleen sosiaalisten verkostojensa puoleen vuokrausprosessin jokaisessa vaiheessa, joten on tärkeää löytää parhaat online-vuokramarkkinat ja parhaat vuokrauslistaussivustot kiinteistösi mainostamista varten.

Listaus on vain niin hyvä kuin sen kyky herättää kiinnostusta omaisuuttasi kohtaan. Kun olet valinnut yhden tai useamman listaussivuston alla olevasta luettelosta, opikuinka luoda vastustamaton vuokrailmoitusjoka vuokraa asuntosi nopeasti. Ammattilaatuiset valokuvat tai 360° virtuaaliset esittelyt lisäävät kiinnostusta ja säästävät aikaa antamalla vuokraajalle mahdollisuuden käydä ikkunassa ennen esittelyn pyytämistä.

Vaikka mahdollinen vuokraajasi pitäisi asunnosta (ja sinä pidät vuokraajasta), älä kuitenkaan ole liian kiireinen kääntämään avaimia. Huonosti istuvan vuokralaisen häätömaksaa helposti vuokranantajalle tuhansia dollareitaja kestää usein useita stressaavia viikkoja tai jopa kuukausia. Vähennä juridisten ongelmien, taloudellisten pakotteiden ja loputtoman päänsäryn riskiä. Varmista, että tarkistat kaikki vuokrahakijat online-taustatarkastuksilla hyvämaineisesta palvelusta, kuten SmartMove. Saat hyödyllisiä raportteja, jotka osoittavat hakijasi menneisyyden ja hänen todennäköisyytensä maksaa ajoissa – tärkeitä tietoja, jotka auttavat estämään kiinteistöliiketoimintaasi vanhentumasta.

Älkäämme kuitenkaan menkö itsemme edellä. Ensimmäinen askel upeiden vuokralaisten houkuttelemiseksi on loistava listaus. Kun sinulla on kimalteleva vuokrailmoitus, voit lähettää sen tähän:

Suosituimmat sivustot vuokra-asuntosi listalle

26 parasta verkkosivustoa vuokra-asuntosi listalle (1)

Internet tarjoaa useita edullisia ja helppoja verkkosivustoja, joissa voit listata vuokra-asuntosi. Kaikkia ei kuitenkaan ole luotu tasapuolisesti. SmartMove teki tutkimuksen ja totesi, että alla olevat kuusi sivustoa ovat suosituimpia, tehokkaimpia ja käyttäjäystävällisimpiä vuokra-asuntojen listaamiseen.

 1. Apartments.com- Asuntohakussa ja Apartment Home Livingissä on 13 miljoonaa ainutlaatuista kävijää ja näkyvyyttä, joten on hyvät mahdollisuudet saada vastaus ilmoitukseesi.
 2. Zillow- Ihanteellinen alle 50 asunnon vuokranantajalle, Zillow Rental Manager on suosikki, koska voit luoda yksityiskohtaisia ​​luetteloita ja jakaa ne 26 kumppanisivustolle, mukaan lukien Trulia, HotPad ja MSN Real Estate.
 3. Trulia- Jos hakijat ovat rekisteröityneet Zillowiin ja Truliaan, näet heti alusta alkaen hyödylliset vuokraajan yhteystiedot, kuten henkilökohtaiset tulot.
 4. HotPads- HotPads loi ensimmäisen karttapohjaisen hakutyökalun, ja se on suosittu yritysten keskuudessa, kun he haluavat siirtyä korkealuokkaisiin kaivauksiin.
 5. Craigslist- On vaikea päihittää verkkokauppapaikkaa, jolla on 50 miljardia sivun katselukertaa kuukaudessa. Huomaa, että huijarit voivat käyttää tätä sivustoa väärennettyjen mainosten lähettämiseen, ja vuokralaisten on lajiteltava väärennettyjä luetteloita löytääkseen todellisen ilmoituksesi. Huolimatta hyödyllisestä suunnittelusta ja petosten mahdollisuudesta, liikenne yksin tekee Craigslistista erinomaisen vaihtoehdon.
 6. Facebook- Marketplacesta on tullut merkittävä toimija vuokramainosten alalla. Voit lisätä 360 asteen kuvia ja joissakin tapauksissa näyttää yritystietosi Oodlessa. Voit myös olla yhteydessä naapurustoosi Facebook-ryhmien tai omien sosiaalisen mediasi sivujesi kautta.

Muita hyödyllisiä vuokra-asuntojen listaussivustoja:

26 parasta verkkosivustoa vuokra-asuntosi listalle (2)

Vuokra-asuntosi ilmoittaminen verkossa on loistava tapa houkutella laadukkaita vuokralaisia. Mitä useampia verkkosivustoja käytät kiinteistösi listaamiseen, sitä suuremmasta vuokralaisjoukosta sinulla on valita. Tässä on 20 muuta sivustoa, joista sinun tulee tietää:

 1. Asuntoluettelo- Asuntolistalla on viisi miljoonaa kuukausittaista vierailua, ja se toimii realtor.com-sivuston vuokra-osiona. Se toimii kuukausittaisella sopimuksella. Maksat lisämaksun, kun vuokralainen allekirjoittaa vuokrasopimuksen.
 2. Asunnon etsijä- Karttapohjaisten hakutyökalujen ja integroidun asiakasportaalin ansiosta tämä sivusto voi olla hyödyllinen paikka löytää vuokralaisia.
 3. Asunto Koti Living- Elämäntyylihaku ja paikalliset asumisoppaat ovat ainutlaatuisia työkaluja, jotka voivat auttaa sinua löytämään täydellisen vuokralaisen vuokraasi.
 4. Oodle- Samoin kuin Craigslist, Oodle tarjoaa koko joukon luokiteltuja ilmoituksia, mukaan lukien vuokrat. Voit myös julkaista listauksia suoraan Facebook- ja Twitter-sivuillesi.
 5. Rentals.com- Tämä sivusto keskittyy vuokra-asuntoihin perheille, kuten omakotitaloille, osakehuoneistoille ja rivitaloille.
 6. RentDigs.com- Tämän ilmaisen listauspalvelun avulla voit lähettää useita kuvia ja saada tilastoja mainoksesi katselutiheydestä. Se myös siirtää tietosi automaattisesti Oodleen ja Trovitiin.
 7. Rent.com- Tämä sivusto on suunnattu ensivuokraajille ja on suunnattu 18-25-vuotiaille. Se on ihanteellinen, jos vuokra-asuntosi on yliopistokaupungissa tai alueella, jossa on paljon nuoria aikuisia.
 8. Nextdoor.com- Tämä suosittu sosiaalisen verkostoitumisen sivusto yhdistää sinut naapurisi ja vuokra-asuntosi ympäristöön. Nextdoorilla on myös paikallinen kiinteistöosa, joka on tällä hetkellä saatavilla valituilla markkinoilla.
 9. ByOwner.com- Voit sisällyttää tähän sivustoon jopa 30 valokuvaa, luoda tulostettavia esitteitä ja saada rajattomasti vuokralaisia.
 10. RealRentals.com- Tuhannet vierailijat näkevät luettelot, ja ne on jaettu sivustoille, kuten Apartments.com, Oodle, Rent Jungle ja Trovit.
 11. RentalAds.com- Tämä sivusto on osa vuokra-asuntojen verkkosivustojen verkostoa, joten tietosi tulevat näkyville yli seitsemälle miljoonalle ihmiselle.
 12. Sublet.com- Jos sinulla on kalustettu vuokra, joka sinun on täytettävä lyhytaikaisesti tai haluat auttaa vuokralaistasi löytämään alikirjeen, voit listata sen tänne ilmaiseksi.
 13. Airbnb- Tämä behemoth keskittyy lyhytaikaiseen vuokraukseen, jota voit harkita vaihtoehtona, jos sinun on täytettävä avoin työpaikka etsiessäsi pitkäaikaista vuokraajaa.
 14. Kävelypisteet- Kävelettävyys on listattu tärkeimpien ominaisuuksien joukkoon, jotka ovat tärkeitä sekä milleniaaleille että ikäluokille. Yli 30 000 sivustoa käyttää Walk Score -palveluita. He ovat nyt osa Redfiniä.
 15. Asunnon opas- Suunniteltu erityisesti asuntoihin, vaikka voit listata omakotitalot, Asuntoopas antaa sinun uusia ilmoituksesi yhdellä napsautuksella, joten sinun ei tarvitse syöttää tietojasi uudelleen, vaikka mainoksesi olisi vanhentunut.
 16. Minun Uusi Paikkani- Tällä sivustolla on upea muotoilu, ja se sisältää trendikkäitä kaupunkeja ja lemmikkiystävällisiä huoneistoja.
 17. Ihmiset, joilla on lemmikkejä- Jos toivotat tervetulleiksi vuokralaiset, jotka haluavat muuttaa karvaisten ystäviensä kanssa, voit markkinoida heille suoraan vuosimaksulla.
 18. RentCafe- Tämä sivusto sallii vain tiedot suoraan isännöitsijiltä. Vuokralaiset voivat jatkaa RentCafen käyttöä koko vuokrasopimuksensa ajan tilojensa hallintaan, mukaan lukien huollon ajoittamiseen ja vuokrasopimuksen uusimiseen.
 19. RentHop- Heidän 'HopScore'nsa arvioi jokaisen vuokrayksikön laadun sen listauksen laadun, johtajan maineen ja sijainnin perusteella.
 20. Zumper- Tämä sivusto ja siihen liittyvät sovellukset on suunnattu ihmisille, jotka haluavat yksinkertaistaa vuokrausprosessia. He yhdistävät vuokralaiset paikallisten "vuokra-asiantuntijoiden" kanssa, jotka suunnittelevat ja vahvistavat kierrokset.

Luettelo, näyttö SmartMovella ja vuokraus – se on niin yksinkertaista

Ajat ovat muuttumassa. Aivan kuten vuokralaiset tekevät asuntohakujaan verkossa, myös huijarit ovat digitaalisesti kehittyneempiä. Strategisesti sijoitettu vuokramainoksesi voi tuoda kasan upeita hakijoita, mutta se voi myös tarkoittaa, että mahdolliset huijarit pääsevät tunkeutumaan yksikköösi.

Houkutatpa kaksi tai 200 hakijaa, auta löytämään upeita vuokralaisia ​​nopeasti ja luotettavastionline vuokralaisten seulontaSmartMoven kautta. TransUnionin luotettavien tietojen tukemana miljoonat vuokranantajat käyttävät SmartMovea saadakseen paremman käsityksen vuokrahakijan häätöriskistä – se on kriittinen näkökohta toimeentulon turvaamisessa.

Seuraa verkkomainontaa verkkoseulonnalla. Hanki salamannopea, on-demand FCRA-yhteensopivahäätöhistoriaaraportit,rikollisen taustan tarkastukset, ja jopa omistettuvuokralaisen luottotiedotjoiden on todistettu ennustavan paremmin hakijan kykyä maksaa vuokraa perinteistä luottotietoa paremmin. Nopeat, helpot online-raportit tarjoavat paremman käsityksen vuokraajasi aiemmasta käyttäytymisestä ja taloudellisista tavoista, mikä voi auttaa suojaamaan sijoituksesi mahdollisesti tuhoisilta seurauksilta.

Älä anna vuokraustoimintasi pysähtyä huonokuntoisten vuokraajien takia. Nopeuta vuokraseulontapeliäsi SmartMoven avulla.

Fiksu veto

Hienoja raportteja. Suuri mukavuus. Mahtavia vuokralaisia.

Hanki vuokralaisen luottotiedot

*Comscore Media Metrix, toukokuu 2021

FAQs

Saako vuokranantaja tulla asuntoon ilmoittamatta? ›

Ei asuntoon ilman lupaa

Jos vuokranantaja menee asuntoon ilman lupaa tai ennakkoon lähetettyä käynti-ilmoitusta, kyse on kotirauhan rikkomisesta. Pahimmillaan luvattomasta käynnistä voi seurata sakko tai enintään kuusi kuukautta vankeutta.

Pitääkö vuokralaisen esitellä asuntoa? ›

Vuokranantaja ei voi omavaltaisesti mennä huoneistoon pitämään asuntonäyttöä. Huoneistossa vierailusta on aina ilmoitettava vuokralaiselle ja kysyttävä sopivaa aikaa, jolloin huoneistossa voidaan käydä. Vuokralainen ei voi perusteettomasti kieltää käymästä asunnossa sillä perusteella, että mikään aika ei sovi.

Saako vuokra asuntoa vuokrata eteenpäin? ›

Asunnon jälleenvuokraus on kielletty laissa

Vuokra-asunnon jälleenvuokraus ilman vuokranantajan lupaa on kielletty, vaikka sitä ei olisikaan vuokrasopimuksessa erikseen mainittu. – Jos asunto jälleenvuokrataan ilman vuokranantajan lupaa, on se riittävä peruste vuokrasuhteen purkamiselle, Nurmi muistuttaa.

Saako vuokranantaja kuvata asuntoa? ›

Vuokranantajalla on viime kädessä oikeus saada virka-apua poliisilta, jos vuokralainen estää vuokranantajaa näyttämästä huoneistoa ostajalle. Vuokranantaja ei useinkaan näytä asuntoa itse, vaan hän voi valtuuttaa muun henkilön näyttämään asuntoa puolestaan.

Mitä vuokranantaja ei saa kysyä? ›

Vuokranantaja saa kysyä vuokralaisehdokkaalta vuokranmaksuun ja asumiseen liittyvistä asioita. Näihin asioihin kuuluvat esimerkiksi työ- tai opiskelupaikka, kuukausitulot ja palkkatodistus, kuten myös lemmikit.

Saako vuokralainen olla asunnossa näytön aikana? ›

Vaikka vuokralaisella on oikeus olla asunnossa näytön aikaan, pakkoa ei ole, jos ihmiskontaktien määrä huolestuttaa. Toivotamme oikein hyvää syksyä ja onnistuneita muuttoja. Jos muuttamiseen tai muuhun asumiseen liittyvät kysymykset kuitenkin askarruttavat, Kuluttajaliiton asumisneuvontaan voi olla yhteydessä!

Mitä jos ei saa asuntoa? ›

Hyvinvointialueesi sosiaalihuolto auttaa. Jos olet ollut jo pitkään ilman vakituista asuntoa, voit olla yhteydessä myös asunnottomia palveleviin järjestöihin. Jos olet alle 29-vuotias nuori aikuinen, voit olla yhteydessä myös kotikuntasi etsivään nuorisotyöhön. En kykene itsenäiseen asumiseen.

Voiko vuokranantaja kieltää lemmikkien vierailun? ›

Lähtökohtaisesti asukkailla on oikeus pitää lemmikkejä, eikä sitä voida taloyhtiön toimesta kieltää esimerkiksi järjestyssäännöissä. Poikkeuksena ovat allergikoille rakennetut talot tai palvelutalot, joissa on jo perustamisvaiheessa kielletty lemmikit, tupakointi yms allergisoivat asiat yhtiöjärjestysmääräyksin.

Saako vuokranantajalla olla avain asuntoon? ›

Vuokrasuhteen aikana vuokranantaja ja vuokralainen ovat velvollisia säilyttämään avaimia huolellisesti. Avaimissa tai avainnipuissa ei saa olla huoneistoon suoraan yhdistettävissä olevia tunnistetietoja. Myös vuokranantajalla saa olla asuntoon avaimet.

Milloin on paras aika etsiä vuokra-asuntoa? ›

Alkukesä on paras aika aloittaa vuokrakodin etsintä, sillä kovinta kilpailua vuokra-asunnoista käydään yllättäen heinäkuussa, paljastavat Suomen suurimpiin vuokranantajiin kuuluvan SATOn tiedot. SATOn tiedot kumoavat yleisen uskomuksen, että kiivaimmin vuokra-asuntoja etsitään alkusyksystä lukukausien alkaessa.

Saako asunnon laittaa airbnb? ›

Jos haluat vuokrata koko asunnon Airbnb:n kautta, kyse on jälleenvuokrauksesta. Siihen tarvitset luvan vuokranantajaltasi. Jos haluat vuokrata enintään puolet asunnostasi (esimerkiksi makuuhuoneen tai vuodepaikan sohvalta) Airbnb:n kautta, kyse on alivuokrauksesta. Tähän sinulla on suoraan lain nojalla oikeus.

Mikä on Vuokra-asunnon normaalia kulumista? ›

Tavanomaista kulumista ovat esimerkiksi huonekalujen aiheuttamat painaumat ja värijäljet, tai normaalin liikkumisen aiheuttamat kulumajäljet. Vuokralaisen ei myöskään tarvitse korjata ja korvata hyllyjen sekä muiden tavanomaisten huonekalujen kokoamisesta ja asentamisesta syntyneitä jälkiä.

Mistä vuokranantaja on vastuussa? ›

Osakkaan (vuokranantajan) kunnossapitovastuulle kuuluvat huoneiston sisäosat (seinät, lattiat, kaapistot, kodinkoneet tms.) Vuokralaisella on velvollisuus hoitaa huolellisesti vuokraamaansa asuntoa. Vuokralaisella on ilmoitusvelvollisuus huoneiston vahingoittumisesta ja puutteellisuuksista.

Pitääkö vuokralainen ilmoittaa taloyhtiöön? ›

Lue täältä, mitä kaikkea kannattaa huomioida allekirjoittaessaan vuokrasopimusta. Vuokralaisella on myös ilmoitusvelvollisuus, jonka mukaan hänen tulee ilmoittaa eteenpäin isännöitsijälle tai huoltoyhtiöön, kun havaitsee asunnossa vian tai puutteen – esimerkiksi tiputtavan hanan.

Saako vuokranantaja tarkistaa asunnon? ›

Vuokranantajalla on oikeus päästä vuokra-asuntoon asunnon kunnon valvomiseksi ja tarkistamiseksi sekä asunnon esittelemiseksi uusille vuokralais- tai ostajakandidaateille. Käynnistä tulee kuitenkin aina sopia vuokralaisen kanssa.

Voiko vuokrasopimuksen irtisanoa tekstiviestillä? ›

Vuokrasopimuksen irtisanoneen osapuolen on pystyttävä todistamaan, että sopimuksen toinen osapuoli on vastaanottanut irtisanomisilmoituksen. Irtisanomisen voi tehdä sähköpostilla tai viestillä, mutta irtisanomisilmoituksen lähettäjän tulee huolehtia, että ilmoitus menee perille ja että hän saa siihen kuittauksen.

Saako vuokranantaja myydä asuntoa? ›

Asunnossa oleva vuokralainen ei estä asunnon myyntiä, mutta se on sen verran olennainen asia, että siitä pitää informoida ostajaa ennen kaupan tekemistä. Vuokratun asunnon voi myydä ostajalle omaan käyttöön tai asuntosijoittajalle vuokrattavaksi.

Saako vuokranantaja käydä pihalla? ›

Hei! Vuokrasuhteen aikana asunto on vuokralaisen koti, eikä vuokranantajalla ole oikeutta käydä asunnossa ilman lupaa. Vuokralaisen kotirauhaa on kunnioitettava. Vuokralaisen on tästä huolimatta päästettävä vuokranantaja asuntoon, mikäli käynti on tarpeellinen asunnon kunnon ja hoidon valvomiseksi.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated: 24/12/2023

Views: 6087

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.