Poliisi sanoo, että he eivät voi vahvistaa suurinta osaa tiedoista, jotka Carlee Russell katosi Alabamassa 911-soiton jälkeen lapsesta Interstate-alueella, jonka etsiville antoi | CNN (2023)

CNN

Poliisi kertoi keskiviikkona uusia yksityiskohtia Carlethia "Carlee" Nichole Russellin tapauksesta,kadonnut Alabama-nainen49 tuntia viime viikolla sen jälkeen, kun soitti hätänumeroon ilmoittaakseen taaperosta, joka käveli yksin valtatien reunalla ja sanoi, että tutkijat "eivät ole pystyneet vahvistamaan" suurinta osaa Russellin alkuperäisestä lausunnosta.

Hooverin poliisipäällikkö Nick Derzis sanoi tiedotustilaisuudessa, että tutkinta jatkuu, mutta viranomaiset eivät usko, että Birminghamin eteläpuolella sijaitsevalle yhteisölle on olemassa uhka.

Derzis kertoi toimittajille, ettei kukaan ole ilmoittanut kadonneesta lapsesta, eivätkä tutkijat ole löytäneet todisteita sellaisesta.

Päällikkö sanoi, että etsivät puhuivat lyhyesti Russellin kanssa kerran ja he haluavat haastatella häntä uudelleen.

Russellin äiti on sanonut uskovansa, että hänen tyttärensä siepattiin ennen kuin hän palasi kotiin kaksi päivää myöhemmin jalkaisin. "Carlee on antanut etsiville lausuntonsa ja toivottavasti he jahtaavat hänen sieppaajaansa", Talitha Robinson-Russell sanoi lausunnossaan.CNN:n tytäryhtiö WBRC.

Derzi kertoi toimittajille, että tutkijat ovat saaneet tietää, että Carlee Russell otti tavaroita töistä, pysähtyi ravintolaan hakemaan ruokaa ja osti välipaloja Targetista ennen katoamistaan. Hän puhui myös hänen matkapuhelimellaan tehdyistä verkkohakuista ennen hänen katoamistaan.

CNN on ottanut yhteyttä hänen vanhempiinsa kommentoidakseen asiaa.

Russell ajoi torstaina kotiinsa Hooveriin työpaikastaan ​​Birminghamista noin 10 kilometriä pohjoiseen, kun hän soitti hätänumeroon ja ilmoitti pysäyttävänsä autonsa tarkistaakseen lapsen ja soitti sitten perheenjäsenelle, joka menetti yhteyden häneen – vaikka linja pysyi auki.Hooverin poliisilaitos.

Tässä on mitä tiedämme tutkimuksesta:

Russell puhui kerran tutkijoille

Poliisi ei ole puhunut Russellin kanssa heti hänen palattuaan kotiin lauantaina.

Derzis kertoi toimittajille, että hän kertoi tutkijoille, että hän nousi autosta torstaina tarkastaakseen lapsen, ja mies tuli ulos puista ja mutisi tarkistavansa vauvaa.

"Hän väitti, että mies otti hänet sitten ylös ja hän huusi", hän sanoi. Päällikön mukaan Russell kertoi poliisille, että mies sai hänet menemään aidan yli ja hänet pakotettiin autoon.

"Seuraava asia, jonka hän muistaa, on istua 18-pyöräisen perävaunussa. Hän kertoi, että uros oli naisen kanssa, mutta hän ei koskaan nähnyt naista, vaan kuuli vain hänen äänensä. Hän kertoi myös etsiville kuulleensa vauvan itkevän", Derzis sanoi.

Russell kertoi etsiville, että hänen sieppaajallaan oli oranssit hiukset ja kalju kohta. Hän kertoi heille jossain vaiheessa, että hän pääsi pakoon 18-pyöräistä, mutta jäi jälleen kiinni ja laitettiin autoon.

"Hän väitti, että hänen silmänsä oli sidottu, mutta häntä ei sidottu, koska vangitsijat sanoivat, etteivät he halunneet jättää jälkiä hänen ranteisiinsa. Hän sanoi, että he veivät hänet taloon ja saivat hänet riisumaan. Hän uskoo, että he ottivat kuvia hänestä, mutta ei muista heidän olleen fyysistä tai seksuaalista yhteyttä, hän lisäsi.

Russell kertoi poliisille seuraavana päivänä, että hän heräsi ja nainen ruokkii juustokeksejä ja leikki hiuksilla.

Päällikön mukaan Russell kertoi poliisille, että hän pääsi pakoon sen jälkeen, kun hänet laitettiin takaisin ajoneuvoon. Hän sanoi juokseensa metsän läpi ennen kuin tuli ulos kotinsa läheltä, Derzis sanoi.

Russell tuli kotiin noin klo 22.45. Lauantaina paluu kävellen,Hooverin poliisin mukaan.Viranomaisten mukaan hänet vietiin sairaalaan, hoidettiin ja vapautettiin.

Etsivät haluavat puhua hänelle uudelleen.

"Perhe on ilmoittanut meille, että he eivät uskoneet, että hänen henkisessä tilassaan nyt tapahtuman aiheuttaman trauman vuoksi, että hän ei ole valmis puhumaan", päällikkö kertoi toimittajille.

Hänen vanhempansa esiintyivät NBC:n "Today" -ohjelmassa tiistaina ja sanoivat, että hänet siepattiin.

"Hän taisteli ehdottomasti henkensä puolesta. Oli hetkiä, jolloin hänen täytyi taistella fyysisesti hengestään, ja oli hetkiä, jolloin hänen piti taistella henkisesti hengestään", Robinson-Russell sanoi.

Puhelin paljastaa erilaisia ​​hakuja

Kun poliisi löysi Carlee Russellin matkapuhelimen torstaina, he etsivät tietoja siitä ja löysivät verkkohakuja, jotka sisälsivät "Onko sinun maksettava keltaisesta hälytyksestä?" ja "Kuinka ottaa rahaa rekisteristä jäämättä kiinni."

Derzis sanoi etsii bussilippuja Birminghamista Nashvilleen lähtöpäivänä 13. heinäkuuta ja elokuvan "Taken" osalta olivat myös Russellin puhelimen historiassa.

Samana katoamispäivänä joku etsi hänen työtietokoneellaan tietoja Amber-hälytyksistä, mukaan lukien enimmäisikää koskeva Derzisin mukaan.

"Mielestäni (etsinnät) ovat erittäin tärkeitä tämän tapauksen kannalta", päällikkö sanoi ja lisäsi, että hänen mielestään sieppauksesta kertovan elokuvan "Taken" googaaminen oli hyvin outoa.

Poliisi löysi henkilökohtaisia ​​tavaroita ja ravintolan takeet

Kun poliisi saapui Russellin autolle viime torstaina, he löysivät hänen peruukkinsa ja matkapuhelimensa ruoholta hänen ajoneuvonsa läheltä ja hänen laukkunsa oli hänen autonsa etupenkillä, mutta hänestä tai lapsesta ei ollut merkkejä. Autossa oli ruokaa ravintolasta.

Poliisi ei löytänyt välipaloja, joita hän osti Targetista lähdettyään töistä, eivätkä he löytäneet esineitä, joita hän väitti piilottaneen töissä ennen lähtöä – tummaa kylpytakkia, wc-paperirullaa ja "muita yritykseen kuuluvia tavaroita", Derzis sanoi.

Carlethia "Carlee" Nichole Russell näkyy Hooverin, Alabaman poliisilaitoksen julkaisemassa kuvassa. Russell, 25, on poliisin mukaan ollut kateissa torstaista lähtien. Hooverin poliisilaitos Alabaman nainen on kadonnut, kun hän pysähtyi auttamaan taaperoa, jonka hän näki kävelemässä interstate-tiellä, poliisi sanoo

Mysteeriä lisää, että Derzis sanoi, että poliisi ei ole löytänyt todisteita taaperosta kävelemässä interstatea pitkin, eivätkä he saaneet siitä lisäpuheluita huolimatta lukuisista ajoneuvoista, jotka kulkevat alueen läpi. Päällikkö sanoi, että maantiekameroiden video, joka näyttää vain jonkun nousevan hänen autonsa kuljettajan puolen ovesta, on lähetetty FBI:lle parannusanalyysiä varten.

Russellin hätäpuhelu on edelleen "ainoa ilmoitus lapsesta Interstatessa", eikä kukaan ole ilmoittanut lapsen katoamisesta, Derzis sanoi.

Hänen puhelimessaan oleva sovellus osoitti, että hänen autonsa kulki 600 jaardia alas osavaltioiden välistä tietä, kun hän soitti lapselle tienvarrella, hän sanoi. Derzin sanoi, että hänen oli vaikea ymmärtää, kuinka lapsi, jonka Russell kertoi hätäpuhelussa 3-4-vuotiaana, pystyi kävelemään niin pitkälle paljain jaloin itkemättä tai poistumatta tielle.

"On monia kysymyksiä jäljellä, mutta vain Carlee voi antaa ne vastaukset", päällikkö sanoi keskiviikon tiedotustilaisuudessa.

Äiti: Russell huusi kälyn kanssa

Torstaina noin kello 20.20 Russell jätti työnsä birminghamilaisessa yrityksessä. Yrityksen valvontakamerat osoittivat Derzisin mukaan hänen kätkevän esineitä ennen kuin hän lähti. Töiden jälkeen hän meni hakemaan ruokaa ennen kuin ajoi etelään Interstate 459:llä kohti Hooveria, poliisi on kertonut.

Poimittuaan ruokatilauksensa Russell pysähtyi Targetiin ja osti granolapatukat ja Cheez-Itsin, päällikkö sanoi.

Poliisi sanoo, että he eivät voi vahvistaa suurinta osaa tiedoista, jotka Carlee Russell katosi Alabamassa 911-soiton jälkeen lapsesta Interstate-alueella, jonka etsiville antoi | CNN (2)

Russell soitti hätänumeroon ennen katoamista, poliisi kertoi.

Noin kello 21.34 Hooverin välityskeskus sai hätäpuhelun Russellilta, joka kertoi nähneensä taaperon vaipassa kävelevän osavaltioiden välisellä puolella.

Russell kertoi sekä hätäkeskuksen hoitajalle että myöhemmin eräälle perheenjäsenelle, että hän oli pysähtymässä tarkastamaan lasta, poliisi kertoi.

Keskiviikkona julkaistun puhelun tallenteen mukaan Russell kertoo 911-operaattorille, ettei hän ole lapsen kanssa, koska hän on edelleen autossa. Hän sanoo, että lapsella on päällään valkoinen t-paita ja vaippa. Häntä kehotetaan pitämään lasta silmällä ja että poliisit ovat matkalla.

Russell oli puhelimessa kälynsä kanssa, joka kuuli Russellin kysyvän joltain, olivatko he kunnossa, Russellin äidiltä.kertoi WBRC:lle. Ei kuulunut mitään vastausta, ja sitten käly kuuli Russellin huutavan, Robinson-Russell sanoi.

Russell palasi kotiin ja "koputti oveen"

Derzis kertoi WBRC:lleAikaisemmin Russell ilmestyi perheensä etuovelle lauantai-iltana, mutta poliisit eivät olleet varmoja, kuinka hän pääsi sinne. "Hän käveli ylös, paukutti ovea ja se oli hän", hän sanoi.

Poliisi sanoo, että he eivät voi vahvistaa suurinta osaa tiedoista, jotka Carlee Russell katosi Alabamassa 911-soiton jälkeen lapsesta Interstate-alueella, jonka etsiville antoi | CNN (3)

Russell palasi kotiinsa lauantai-iltana, poliisi kertoi.

Tiistaina poliisi kertoi saaneensa Russellin naapurustosta valvontavideon, joka näyttää hänen kävelevän jalkakäytävällä yksin ennen kuin hän saapui kotiinsa.

Palolaitoksen radioliikenne paljasti, että hänen kotiinsa lähetettiin lääkäreitä kutsusta "reagoimattomasta, mutta hengittävästä" henkilöstä, poliisi kertoi ja lisäsi, että lähettäjä käytti tätä termiä välittäessään tietoja siitä, mitä 911-soittaja kertoi hätäviestijälle.

"Kun ensiapuhenkilöt saapuivat paikalle, he löysivät Ms Russellin tajuissaan ja puhuvan, ja hänet kuljetettiin tässä tilassa", poliisi sanoi. "Häntä hoidettiin myöhemmin ja hänet päästettiin paikallisesta sairaalasta."

Russellin äiti kertoi NBC:lle, että kun hän tapasi tyttärensä, he ”yrittivät halata niin hyvin kuin pystyivät, mutta minun piti perääntyä, koska hän ei ollut hyvässä kunnossa. Joten meidän täytyi vetäytyä ja antaa lääketieteen ammattilaisten työskennellä hänen kanssaan.

CNN:n Zoe Sottile, Joe Sutton, Amy Simonson, Rebekah Riess ja Chenelle Woody osallistuivat tähän raporttiin.

FAQs

Has Carlethia been found? ›

The Hoover Police Department said in a Saturday statement that 25-year-old Carlethia "Carlee" Nichole Russell has since been located, as the department received a call at 10:45 p.m. local time Saturday that she was back home.

How old is Carlee Russell? ›

Carlee Russell, a vivacious young woman, is presently 25 years old and exudes youthful vigor.

How long was Carlee missing? ›

Police shared new details Wednesday on the case of Carlethia “Carlee” Nichole Russell, the Alabama woman who went missing for 49 hours last week after calling 911 to report a toddler walking alone on the side of the highway, saying investigators “have been unable to verify” most of Russell's initial statement.

Where did Carlee Russell go to school? ›

Carlee is a nursing student and works at a spa.

Carlee was attending Jefferson State Community College at the time of her disappearance, according to AL.com.

Does Kylee Russell have any siblings? ›

Image of Does Kylee Russell have any siblings?
Chelsea Royce Tavares is an American actress and singer. She is best known for her roles as Cranberry on the Nickelodeon series Unfabulous, Autumn Williams on the Nickelodeon series Just Jordan, Patience ...
Wikipedia

What happen to Carlee Russell? ›

Russell is found alive

Saturday, July 15, 10:45 p.m. — Russell returned home on foot, about 49 hours after she went missing. Police received a call at around 10:45 p.m. notifying them of her return. Officers and medics responded and Russell was taken to a hospital for evaluation, Hoover police Capt.

What was Carlee Russell doing? ›

Russell was driving on the interstate between Birmingham and Hoover a week ago when she called 911 to report she spotted a toddler walking along the highway. She said she pulled over and was keeping an eye on the child. She then called her brother's girlfriend, who reported hearing her scream before they lost contact.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated: 06/11/2023

Views: 5241

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.