[Ratkaistu] Resurssienhallinnan haku ei toimi Windows 10:ssä – Ohjattu MiniTool Partition Wizard (2023)

File Explorerin hakuapuohjelman avulla voit löytää kaikki tiedostot tai kansiot kaikkien levyn valitun aseman tietojen joukosta. Mutta jotkut käyttäjät ilmoittivat virheestäFile Explorer -haku ei toimi. Tässä viestissäMiniTool ohjelmistotarjoaa useita menetelmiä ongelman ratkaisemiseksi.

Tiedostonhallinta(myös Windows Explorer) on Windows-tietokoneesi tiedostonhallinta-apuohjelma. Se tarjoaa hakukentän, joka auttaa sinua löytämään tiettyjä tiedostoja nykyisestä kansiosta ja jopa tietokoneesta. Sinun tarvitsee vain syöttää avainsana ja painaaTulla sisään. Tämä on melko hyödyllinen työkalu, kun unohdat tiedoston tai kansion tietyn sijainnin tai valitussa kansiossa on liian monta tiedostoa.

Monet käyttäjät kuitenkin valittavat, ettei hakua vastaavia kohteita ole, kun he käyttävät hakuapuohjelmaa File Explorerissa. Jos sama ongelma vaivaa sinua, olet oikeassa paikassa! Tässä on 10 mahdollista ja helppoa tapaa auttaa sinua korjaamaanFile Explorer -haku ei toimi.

Kuinka korjata File Explorer -haku, joka ei toimi

 1. Käynnistä File Explorer uudelleen
 2. Varmista, että Windowsin hakupalvelu on käytössä
 3. Muuta hakuvaihtoehtoja
 4. Salli tiedostojen sisällön indeksointi
 5. Rakenna hakuhakemisto uudelleen
 6. Suorita haun ja indeksoinnin vianmääritys
 7. Lisää järjestelmän käyttöoikeudet tiedostoon/kansioon
 8. Käynnistä Cortana uudelleen ja rekisteröi se uudelleen
 9. Korjaa vioittuneet järjestelmätiedostot
 10. Luo uusi järjestelmänvalvojan käyttäjätili

Korjaus 1: Käynnistä File Explorer uudelleen

Jos huomaat, että File Explorer -haku ei vastaa, ensimmäinen asia, jonka voit tehdä, on käynnistää File Explorer uudelleen.

Voit tehdä sen painamallaWindows+Xja valitseTehtävienhallintavalikosta. Etsi ja valitse ponnahdusikkunoistaWindowsin Resurssienhallintaprosessi ja napsautaUudelleenkäynnistää-painiketta.

[Ratkaistu] Resurssienhallinnan haku ei toimi Windows 10:ssä – Ohjattu MiniTool Partition Wizard (1)

Lisäksi jotkut käyttäjät ovat korjanneet ongelman käynnistämällä Windows-prosessin uudelleenSearchUI.exejoka ohjaa hakuelementtiä. mene vainYksityiskohdatvälilehti sisäänTehtävienhallinta, napsauta prosessia hiiren kakkospainikkeella ja napsautaLopeta tehtävä. Sitten tämä prosessi käynnistetään uudelleen automaattisesti.

Nyt voit etsiä tiedostoja uudelleen nähdäksesi, onko File Explorer -haku ei toimi korjattu.

Korjaus 2: Varmista, että Windowsin hakupalvelu on käytössä

Ongelma saattaa ilmetä, jos Windows Search -palvelu on poistettu käytöstä. Joten sinun on varmistettava, että palvelu on käytössä, ja näin voit tehdä sen.

Vaihe 1: LehdistöWindows+RavataJuostaikkuna.

Vaihe 2: Syöteservices.msckentässä ja napsautaOKavaamaanPalvelutsovellus.

Vaihe 3: PaikannaWindows-hakupalveluaNimisarakkeessa. Avaa palvelu kaksoisnapsauttamalla sitäOminaisuudetikkuna.

Vaihe 4: Varmista, ettäKäynnistystyyppiOnAutomaattinen. Jos ei, valitseAutomaattinenavattavasta valikosta. ThePalvelun tilapitäisi ollaJuoksemassa. Muussa tapauksessa napsautaalkaa-painiketta palvelun suorittamiseksi.

[Ratkaistu] Resurssienhallinnan haku ei toimi Windows 10:ssä – Ohjattu MiniTool Partition Wizard (2)

Vaihe 5: KlikkausKäytäjaOKtallentaaksesi muutokset.

Nyt voit tarkistaa, onko File Explorer -haun toimimattomuuden ongelma ratkaistu.

Korjaus 3: Muuta hakuasetuksia

Jos et löydä tiedostoja tai kansioita etsimällä Resurssienhallinnassa, hakuvaihtoehtoja ei ehkä ole asetettu oikein. Tee siihen muutoksia noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1: LehdistöWindows+Eavataksesi sinunTiedostonhallinta.

Vaihe 2: KlikkausNäytävälilehti ylätyökalurivillä.

Vaihe 3: ValitseVaihtoehdotmuuttaaksesi kansio- ja hakuasetuksia.

Vaihe 4: VuonnaKansioasetuksetikkuna, vaihdaHaevälilehti ja tarkistaHae aina tiedostojen nimiä ja sisältöävaihtoehto.

Huomautus:Voit myös tarkistaaSisällytä pakattuja tiedostojavaihtoehto tarpeidesi mukaan.

[Ratkaistu] Resurssienhallinnan haku ei toimi Windows 10:ssä – Ohjattu MiniTool Partition Wizard (3)

Vaihe 5: KlikkausKäytäjaOK-painiketta.

Käynnistä sitten tietokone uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan. Tämä menetelmä toimii useimmissa käyttötarkoituksissa, jotka kohtaavat ongelman. Mutta se ei korjaa ongelmaa puolestasi, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Korjaus 4: Salli tiedostojen sisällön indeksointi

Joskus hakutuloksia ei ehkä näy, koska mukana oleva asema ei salli tiedoston sisällön indeksointia. Jos tämä koskee tapaustasi, voit yrittää korjata ongelman muuttamalla asetusta.

Navigoi vain kohteeseenTämä PCFile Explorerissa. Napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella alla olevaa asemaaLaitteet ja asematosio ja valitseOminaisuudet. Kun saat seuraavan käyttöliittymän, varmista vaihtoehtoSalli tämän aseman tiedostojen sisällön indeksoinnin tiedoston ominaisuuksien lisäksion tarkista ja napsautaKäytäjaOKtallentaaksesi muutoksen.

[Ratkaistu] Resurssienhallinnan haku ei toimi Windows 10:ssä – Ohjattu MiniTool Partition Wizard (4)

Jos sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mille asemalle kohdetiedostot on tallennettu, sinun on parempi toistaa sama toimenpide kaikille asemillesi. Kun se on valmis, käynnistä laite uudelleen ja File Explorer -haun pitäisi toimia ilman ongelmia.

Korjaus 5: Rakenna hakuhakemisto uudelleen

Joidenkin käyttäjien raporttien mukaan he ovat korjanneet File Explorer -haun toimimattomaksi rakentamalla hakuhakemiston uudelleen. Joten voit kokeilla.

Vaihe 1: aukiOhjauspaneelija valitse katseluperustePienet kuvakkeet.

Vaihe 2: Etsi ja napsautaIndeksointiasetuksetkohde.

Vaihe 3: Napsauta ponnahdusikkunassaPitkälle kehittynyt-painiketta.

Vaihe 4: VaihtaaTiedostotyypit-välilehtiEdistyneet asetuksetikkuna ja tarkistaHakemiston ominaisuudet ja tiedoston sisältöja napsauta sittenOK.

[Ratkaistu] Resurssienhallinnan haku ei toimi Windows 10:ssä – Ohjattu MiniTool Partition Wizard (5)

Vaihe 5: aukiEdistyneet asetuksetikkuna uudestaan. AllaHakemistoasetuksetvälilehti, napsautaRakenna uudelleenpainike sisäänOngelmien karttoittaminen-osio ja napsauta sittenOKvahvistusikkunassa.

[Ratkaistu] Resurssienhallinnan haku ei toimi Windows 10:ssä – Ohjattu MiniTool Partition Wizard (6)

Kun se on tehty, File Explorer -haun pitäisi toimia oikein.

7 tapaa korjata Ohjauspaneeli, joka ei avaudu Windows 10:ssä Ohjauspaneelia ei voi avata Windows 10:ssä? Tämän viestin tarkoituksena on tarjota 7 yksinkertaista tapaa korjata ohjauspaneelin avaaminen.Lue lisää

Korjaus 8: Käynnistä Cortana uudelleen ja rekisteröi se uudelleen

On raportoitu, ettäCortanasovelluksella on jotain tekemistä File Explorer -haku ei vastaa ongelmaan. Virheen ratkaisemiseksi sinun kannattaa lopettaa Cortanan prosessi Task Managerissa ja käynnistää se uudelleen. Jos tämä ei toimi, rekisteröi Cortana uudelleen annettujen vaiheiden mukaisesti.

Vaihe 1: Napsauta hiiren kakkospainikkeellaalkaa-painiketta ja valitseWindows PowerShell (järjestelmänvalvoja)suorittaaksesi PowerShellin järjestelmänvalvojana.

Vaihe 2: Kopioi ja liitä seuraava komento PowerShell-ikkunaan ja painaTulla sisään:

Get-AppXPackage -Nimi Microsoft.Windows.Cortana | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Rekisteröi ”$($_.InstallLocation)AppXManifest.xml”}

[Ratkaistu] Resurssienhallinnan haku ei toimi Windows 10:ssä – Ohjattu MiniTool Partition Wizard (8)

Vaihe 3: Odota kärsivällisesti, kunnes komento on suorittanut Cortanan uudelleenrekisteröinnin, ja käynnistä sitten tietokone uudelleen.

Korjaus 9: Korjaa vioittuneet järjestelmätiedostot

On totta, että vioittuneet järjestelmätiedostot voivat myös johtaa siihen, että File Explorer -haku ei vastaa. Siksi on syytä ryhtyä toimiin vioittuneiden järjestelmätiedostojen korjaamiseksi. Tässä sinulle yksinkertainen opas:

Vaihe 1: TyyppicmdsisäänJuostavalintaikkuna ja painaCtrl+Siirtää+Tulla sisäänjuostaKomentokehotejärjestelmänvalvojana.

Vaihe 2: Syötä komentoDISM.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealthja painaTulla sisään.

Vaihe 3: Odota prosessin valmistumista ja käytä sittenJärjestelmän tiedostojen tarkistustyökalu. Kirjoita vainsfc /scannowja osuiTulla sisäänavain.

Kun skannaus on 100 % valmis, käynnistä laite uudelleen ja tarkista, onko ongelma korjattu.

Korjaus 10: Luo uusi järjestelmänvalvojan käyttäjätili

Jos File Explorer -haku lakkaa toimimasta eivätkä kaikki yllä olevat menetelmät ratkaise ongelmaa, voit yrittää luoda uuden järjestelmänvalvojan käyttäjätilin. Tämä toiminto on hieman monimutkainen, mutta voit tehdä sen alla olevan opetusohjelman avulla.

Vaihe 1: LehdistöWindows+minäavataasetukset.

Vaihe 2: Mene eteenpäinTilit>Perhe ja muut ihmisetja napsautaLisää joku muu tähän tietokoneeseenoikeasta ruudusta.

Vaihe 3: ValitseMinulla ei ole tämän henkilön kirjautumistietoja.

Vaihe 4: KlikkausLisää käyttäjä ilman Microsoft-tiliä.

Vaihe 5: Anna uuden tilin käyttäjänimi ja salasana (jos haluat) ja napsauta sittenSeuraava-painiketta.

Vaihe 6: Palaat sitten Tilit-asetuksiin. Valitse vain uusi tili ja napsautaMuuta tilin tyyppiä. ValitaJärjestelmänvalvojatilin tyypiksi ja napsauta OK.

[Ratkaistu] Resurssienhallinnan haku ei toimi Windows 10:ssä – Ohjattu MiniTool Partition Wizard (9)

Vaihe 7: Nyt voit käyttää tätä uutta tiliä hakuongelman korjaamiseen. Kirjaudu vain uuteen tiliin ja avaa File Explorer. Siirry sitten seuraavalle polulle:C:Käyttäjätja nimeä kohdekansio uudelleen nimelläMicrosoft.Windows.Cortana_cw5n1h2txyewy.old.

Vaihe 8: Käynnistä tietokone uudelleen, kirjaudu sisään alkuperäiseen tiliin. Syötä sitten seuraava komentoPowerShellja painaTulla sisäänsen toteuttamiseksi:Add-AppxPackage -Path "C:WindowsSystemAppsMicrosoft.Windows.Cortana_cw5n1h2txyewyAppxmanifest.xml" -DisableDevelopmentMode -Rekisteröi

Kun se on valmis, käynnistä tietokoneesi uudelleen vielä kerran ja File Explorer -haun, joka ei toimi, pitäisi ratkaista kokonaan.

Tässä on 10 tapaa korjata File Explorer -haku, joka ei toimi. Jaa ne kaikkien kanssa ja toivottavasti voit hyötyä niistä.Napsauta twiittaamaan

Vaihtoehtoinen menetelmä File Explorer -hakuun

Jos et halua käyttää liikaa aikaa File Explorer -haun toimimattomuuden korjaamiseen, voit pyytää apua kolmannen osapuolen ohjelmistolta tiedostojen tai kansioiden nopeaan löytämiseen.MiniTool Partition Wizardvoisi olla hyvä valinta sinulle.

Se voi skannata tietyn aseman tiedostot ja kansiot ja antaa sinun etsiä kaikista olemassa olevista kohteista, aivan kuten File Explorer -haku toimii. Se on myös ammattimainen osionhallinta, joka voi auttaa sinuavarmuuskopioi tietokoneesijapalauttaa kadonneet tiedot. Joten sinun kannattaa ladata tämä työkalu kokeillaksesi.

MiniTool Partition Wizard ilmainenLataa napsauttamalla100 %Puhdas & Turvallinen

Vaihe 1: Kun olet asentanut MiniTool Partition Wizardin, käynnistä se saadaksesi pääliittymän.

Vaihe 2: KlikkausAvaruusanalysaattoriylemmästä työkalupalkista aktivoidaksesi toiminnon.

[Ratkaistu] Resurssienhallinnan haku ei toimi Windows 10:ssä – Ohjattu MiniTool Partition Wizard (10)

Vaihe 3: Valitse ponnahdusikkunassa kohdeasema ja napsautaSkannata-painiketta aloittaaksesi aseman tiedostojen ja kansioiden skannauksen.

Vaihe 4: Kaikki tämän aseman kohteet näkyvät luettelossa, mukaan lukien Explorerissa piilotetut tiedostot ja kansiot, jotka näkyvät tässä harmaina. Voit etsiä tietyn tiedoston tai kansion siirtymällä osoitteeseenTiedostonäkymä-välilehti ja etsi se. Kun olet löytänyt haluamasi kohteen, voit napsauttaa sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitaAvataavataksesi sen suoraan.

Huomautus:Voit valitaVastaa vain tiedostonimeätaiYhdistä koko polkutarpeidesi mukaan. Jos muistat tiedoston nimen, valitse edellinen etsiäksesi sitä tarkasti. Muussa tapauksessa valitse jälkimmäinen.

[Ratkaistu] Resurssienhallinnan haku ei toimi Windows 10:ssä – Ohjattu MiniTool Partition Wizard (11)

Hei siellä! File Explorer -hakuni lakkaa toimimasta, mutta löydän loistavan vaihtoehdon tästä viestistä.Napsauta twiittaamaan

Bottom Line

Oletko ratkaissut File Explorer -haun, joka ei toimi yllä esitetyillä menetelmillä? Onko sinulla muita hyviä ratkaisuja tähän ongelmaan? Kerro meille alla olevalla kommenttialueella. Voit myös lähettää sähköpostia tukitiimillemme kautta[sähköpostisuojattu].

Tiedoston Selaushaku ei toimi UKK

Kuinka korjaan Windows Explorer -haun?

Tässä on joitain tapoja, joilla voit korjata Windows Explorer -haun:

 • Käynnistä File Explorer uudelleen
 • Varmista, että Windowsin hakupalvelu on käytössä
 • Muuta hakuvaihtoehtoja
 • Salli tiedostojen sisällön indeksointi
 • Rakenna hakuhakemisto uudelleen
 • Suorita haun ja indeksoinnin vianmääritys
 • Lisää järjestelmän käyttöoikeudet tiedostoon/kansioon

Miksi Windows-haku ei toimi?

Syitä siihen, miksi Windows Search ei toimi, on useita, mukaan lukien Windows Search -palvelu ei ole käynnissä, tietyt järjestelmätiedostot ovat vioittuneet ja niin edelleen.

Kuinka käynnistän Windowsin Resurssienhallinnan uudelleen?

Voit käynnistää Windowsin Resurssienhallinnan uudelleen Tehtävienhallinnassa. Paina vainCtrl+Siirtää+poistuavataTehtävienhallinta, valitse Windows Explorer -prosessi ja napsautaUudelleenkäynnistää-painiketta.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated: 06/12/2023

Views: 5735

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.